fbpx

Profilbeklædning

Profilbeklædning

Sådan forgår det

Profilbeklædning med eget logo synliggører din virksomhed på professionel vis. At vise sig i en ensartet linie med påklædningen vil altid repræsentere dit virksomheds navn på en pæn og neutral måde.

Vi er leveringsdygtige i profilbeklædning, og vi arbejder altid B2B. Derfor er vores store område indenfor beklædning ofte med logo, enten som tryk eller broderi.

At fremstå ensartet i virksomhedens regi med et tydeligt firmalogo er et stærkt signal at sende. Det er en form for omvandrende reklamesøjle, når dine medarbejdere bærer ensartet firmatøj.

Specialproduktion i form af f.eks. t-shirt, sweatshirts og poloer har også stor efterspørgsel. Og med vores troværdige kontakter til vores leverandører, som bl.a. opererer i østen og sydeuropa, kan vi hjælpe med at tage den rigtig beslutning i form af materialevalg.

Vi har mulighed for at sende dig et specialdesignet oplæg fra vores inhouse grafiker. Hun kan hjælpe dig med logo- og farvevalg, eller andre kreative muligheder, som er én af vores styrker. Du har nemlig mulighed for at se dit produkt – så tæt på det færdige resultat – inden du bestiller.